Taivassanomat 11/2020

PORTON HAUREELLINEN VIINI

”Tule, minä näytän sinulle, millaisen tuomion saa se suuri portto, joka istuu paljojen vesien päällä, se, jonka kanssa maan kuninkaat ovat harjoittaneet haureutta ja jonka haureuden viinistä maan asukkaat ovat juopuneet.” Ilm. 17:1,2. ”Nainen (porttouskonto) oli pukeutunut purppuraan ja helakanpunaan ja koristautunut kullalla, jalokivillä ja helmillä. Kädessään hänellä oli kultainen malja, joka oli täynnä iljetyksiä ja hänen haureutensa saastaisuutta. Hänen otsaansa oli kirjoitettu nimi, johon sisältyy salaisuus: ”Suuri Babylon, maan porttojen ja iljetysten äiti.” Ilm. 17:4,5.

– Tätä lukiessa pitää osata ymmärtää esikuvallista kieltä. –

Ekumeeninen liike ja kirkkojen maailmanneuvosto kaikkine
jäsenkirkkoineen sekä yhteiskristillisine toimintoineen ja liikkeineen on Raamatun tarkoittama ”suuri Babylon” eli maailmankirkko.

Tiedämme kyseisen ”Baabelin porton” tarkoittavan uskonnollista järjestelmää, sekauskontoa, joka on eronnut aidosta kristinuskosta ja yhtynyt sekä liittoutunut Jumalasta erossa olevan syntimaailman kanssa. Se on itse ensin juonut synnin saastuttamasta haureuden maljasta ja näin juopunut maailmallisesta hekumasta. Tuon porttouskonnon päämuoto on katolinen kirkko.
Jumalan tahdosta luopuminen on kerrottu Raamatussa monin eri tavoin ja käsittein. Se tarkoittaa luopumista apostolisesta uskosta ja opista, ja sen vaihtamista ihmiskeksintöisiin uskontoihin, joka on yhtä kuin juoda uskontomyrkyllä sekoitettua päihdyttävää ”viiniä”. Kristinuskon liittoutuminen syntimaailman kanssa 300 luvulla jKr. avasi pimeyden viinikellareissa olevat myrkkymaljat. Samalla aukeni ovi julmien susien pääsylle uskovien keskuuteen. Apt. 20:29,30. Siitä alkoi luopumus. Pyhän Hengen toiminta lakkasi apostolisesta uskosta luopuneiden kohdalta. He muodostivat antikristillisen järjestelmän. ”Meistä he ovat lähteneet..” 1 Joh. 2:19. Luopiokristillisyys keksi sakramentit ym. monenlaiset muotomenot paperirukouksineen ja kirkkokäsikirjoineen, katekismuksineen, uskontunnustuksineen ja kirkkovuoden teksteineen. Joulunvietto on yksi myrkkyviinimalja, jolla se on juovuttanut kaikki kansat. Ilm. 17:1-6. Nämä, kuten koko kansankirkon toiminta lapsikasteineen, rippikouluineen, ym. ihmisoppeineen ja harhoineen, ovat mainittua ”haureuden vihan viiniä”, eksytystä. Muun muassa lapsikasteen loitsuaminen pelastavaksi teoksi on ko. noitajuomaa: ”Hänen haureutensa vihan viiniä ovat kaikki kansat juoneet.” Ilm. 18:3. Kokonaiset kansat on ”kastettu” kirkkoon. Näin tuo haureellinen järjestelmä on toiminnallaan saanut kokonaiset kansat noituutensa valtaan. Tuo maailmankirkko on syöksymässä yhä syvempään pimeyteen. On tullut pimeyden aika ”jolloin ihmiset eivät kärsi tervettä oppia vaan omien himojensa mukaan haalivat itselleen opettajia korvasyyhyynsä. He kääntävät korvansa pois totuudesta ja kääntyvät tarujen puoleen. Mutta ole sinä raitis kaikessa, kärsi vaivaa, tee evankelistan työ ja hoida palvelutehtäväsi täydellisesti.” 2 Tim. 4:3-5. Kansankirkot tarjoavat kansalle mieluista syntielämää suvaitsevaa sanomaa, joka on mainittua myrkkyjuomaa. Se on ulottanut lonkeronsa nyt myös ns. vapaisiin suuntiin.
Mutta kiitos Jumalalle! Elävässä uskossa olevat ovat yleensä pysyneet erossa kansankirkosta. Ja Jeesus on kanssamme ”leirin ulkopuolella” (Hebr. 13:13) kun pysymme apostolisen ajan uskossa ja näin juomme ”Elävän veden lähteestä” ja syömme ”Elämän puun hedelmää”.

Haureellisesta kirkosta tulee viimein loppu. ”Ei loista sinussa enää lampun valo, ei kuulla sinussa enää sulhasen eikä morsiamen ääntä. Sillä sinun kauppiaasi olivat maan mahtavia, ja sinun noituudellasi (kreik. farmakeia) eksytettiin kaikki kansat.” Ilm. 18:23.
Farmakeia (kreik. myrkyn sekoittaja) tarkoittaa lääketiedettä. Sen ajan ”lääketiede” osasi sekoittaa myrkyistä monenlaisia lääkkeitä, parantavia, mutta myös mm. ooppiumia, huumausainetta. Mutta ko. Ilmestyskirjan sanoman yhteydessä”farmakeia”-sanalla tarkoitetaan siis vertauskuvallisesti porttokirkon eksytystä tuovaa myrkyllistä haureuden viiniä (Ilm. 17:2), josta syntyy oopiumin ym. huumeiden käytön kaltainen huumaava sekavuustila. Sitä myrkkyviiniä ovat siis kaikki kansat juoneet. Tässä mielessä Karl Marx oli pitkälti oikeassa sanoessaan kuuluisan lauseensa: ”Uskonto on oopiumia kansalle!” Hän tunsi asian, että kirjaimellistakin oopiumia on käytetty tuhansia vuosia, joskus myös uskontojen epäjumalanpalveluksissa.

Lähtekää sieltä ulos, minun kansani

Kaiken edellä mainitun tähden elävässä uskossa olevia kehotetaan irrottautumaan porttokirkon vaikutuspiiristä ja tulemaan Pyhän Hengen alueelle ja Raamatun opetusten tielle. Meille on luvassa raikasta elämän vettä: ”Jos jonkun on jano, tulkoon minun luokseni ja juokoon. Joka uskoo minuun, niin kuin Raamatussa sanotaan, hänen sisimmästään juoksevat elävän veden virrat.” Tämän Hän sanoi Hengestä..” Joh. 7:37-39. Nämä siunauksen virrat aukenivat kaikkien ulottuville ristintyön kautta, kun Jeesus Kristus sovitti syntimme sijaisuhrillaan ja verellään Golgatalla. Hänen verensä puhdistaa kaikesta synnistä katuvan ja parannukseen nöyrtyvän ihmisen. Uskontojen kahleet katkeavat.

Raamattu opettaa näin: ”Kukistunut, kukistunut on suuri Babylon! Siitä on tullut riivaajien asuinpaikka ja kaikkien saastaisten henkien tyyssija, kaikkien saastaisten lintujen ja kaikkien saastaisten ja vihattavien petojen pesäpaikka. Sillä hänen haureutensa vihan viiniä ovat kaikki kansat juoneet, maan kuninkaat ovat harjoittaneet haureutta hänen kanssaan, ja maan kauppiaat ovat rikastuneet hänen ylellisyytensä runsaudesta.” Sitten kuulin toisen äänen taivaasta sanovan: ”Lähtekää sieltä ulos, minun kansani, ettette tulisi osallisiksi hänen synteihinsä ja saisi osaksenne hänen vitsauksiaan, sillä hänen syntinsä ovat ulottuneet taivaaseen asti, ja Jumala on muistanut hänen rikoksensa.” Ilm. 18:2-5.
Mainitussa sekauskonnossa, yhteiskristillisyydessä, on siis mukana oikeita Jumalan lapsia, joita NYT kehotetaan lähtemään sieltä ulos.

”Mutta pelkurien ja epäuskoisten, saastaisten ja murhaajien, haureellisten ja noitien (farmakeusin), epäjumalanpalvelijoiden ja kaikkien valehtelijoiden osa on tulisessa, rikkiä palavassa järvessä. Tämä on toinen kuolema.” Ilm. 21:8.

Weijo Lindroos

Lisäksi kolme aiheeseen kuuluvaa opetusta:
Pedon merkki /ym. merkityt ihmiset – Taivassanomat 1/2020
Baabelin sekauskonto
Antikristus paljastetaan -video