Tulin uskoon?

Ennen uskoon tuloani olin ilman Jumalaa ja matkalla kohti kadotuksen tulijärveä, samoin kuin kaikki muutkin, jotka eivät ole uskossa Jeesukseen. Mutta ottaessani vastaan Jumalan armon sain suuret syntini anteeksi Jeesuksen veren kautta. Hänen sijaisuhrinsa riitti syntieni sovitukseksi. Tulin uskoon ja Jumalan lapseksi. Siirryin pois sielunvihollisen vallasta ja pääsin sisälle taivaan siunaukseen. Annoin kastaa itseni raamatullisella upotuskasteella Jeesuksen nimeen. Apt. 2:38,41.
Olen taivaallisen ”kuningaskunnan” jäsen. Ilm. 1:5,6. Matkani päämäärä on ikuinen Taivaan koti.

Raamattu sanoo uskoon tulleille näin:
”Jumala on eläviksi tehnyt teidät, jotka olitte kuolleet rikkomuksiinne ja synteihinne. Niissä te ennen vaelsitte tämän maailman menon mukaan, ilmavallan hallitsijan (paholaisen) tahdon mukaan, sen hengen, joka nyt vaikuttaa tottelemattomuuden lapsissa. Heidän joukossaan mekin kaikki ennen elimme.” Efes. 2:1-3.

Tahtoisitko sinä päästä Taivaaseen? Se on mahdollista. ”Jumalan työtovereina me kehotamme teitä ottamaan vastaan Jumalan armon niin, ettei se jää turhaksi.” 2 Kor. 6:1.
Ota siis vastaan Jeesus sydämeesi ja anna elämäsi Hänelle. Ala sitten auttaa muitakin löytämään pelastus Jeesuksessa. Hän sanoo nyt myös sinulle näin: ”Minä pelastan sinut oman kansasi ja pakanoiden käsistä, joiden luo minä sinut lähetän avaamaan heidän silmänsä, että he kääntyisivät pimeydestä valoon ja Saatanan vallasta Jumalan puoleen ja uskon kautta minuun saisivat synnit anteeksi ja perintöosan pyhitettyjen joukossa.” Apt. 26: 17,18.

”Niin kuin siis olette ottaneet vastaan Kristuksen Jeesuksen, Herran, niin vaeltakaa Hänessä. Juurtukaa Häneen, rakentukaa Hänessä ja vahvistukaa uskossa, niin kuin teille on opetettu. Olkoon kiitoksenne ylitsevuotava.” Kol. 2:6.7.

Ota yhteyttä.
t. Weijo Lindroos