Taivassanomat 14/2021

IHMISKUNNAN SUURIN SALALIITTO

1. Langennut enkeliruhtinas, Saatana demonijoukkoineen on kaikkien aikojen suurimman salaliiton takana. Se esiintyy uskonnollisessa valeasussa valkeuden enkelinä, lammasten vaatteissa. Raamattu sanoo näin:”Itse Saatana tekeytyy valkeuden enkeliksi. Ei siis ole suuri asia, jos hänen palvelijansakin tekeytyvät vanhurskauden palvelijoiksi.” 2 Kor.11:14-15. He pettävät suloisilla sanoilla ja kauniilla puheilla vilpittömien sydämet.” Room. 16:17-18.
Ihmiset eivät yleensä tiedosta uskonnollista petosta, koska siihen on liitetty hyviä ja kiehtovia asioita. Tunnepitoiset puheet saavat joskus kuulijat itkemään, ja sellaisessa tunnetilassa ottamaan vastaan eksytykset. He eivät sitten enää ymmärrä joutuneensa paholaisen talutusnuoraan. Koko maailma on Pahan vallassa.” 1 Joh. 5:19. Mutta Jeesus ilmestyi ristintyönsä jälkeen apostoli Paavalille ja antoi lähetyskäskyn mennä vapauttamaan ihmiset Saatanan vallasta: Minä pelastan sinut oman kansasi ja pakanoiden käsistä, joiden luo minä sinut lähetän avaamaan heidän silmänsä, että he kääntyisivät pimeydestä valoon ja Saatanan vallasta Jumalan puoleen ja uskon kautta minuun saisivat synnit anteeksi ja perintöosan pyhitettyjen joukossa.” Apt. 26:17,18.
Ikävä asia on, että ihmiskunta ei itse näe ja ymmärrä olevansa erossa Jumalasta. Efes. 2:1-3. Mutta meillä on taistelu näitä meille nyt näkymättömiä henkivaltoja vastaan, tässä pimeydessä hallitsevia maailmanvaltiaita ja taivaan avaruuden pahoja henkiolentoja vastaan.” Efes. 6:12.

2. Uskonnot kuuluvat sielunvihollisen keksimään salaliittoon. Ne eivät siis aina edusta hyvää, vaan useinkin päinvastoin. Uskonnot ovat olleet sotien, kärsimysten ja kauhujen aiheuttajia. Sellaista toimintaa on aikanaan harjoittanut myös sotainen kristinuskonto noitarovioineen.
Kirkollisilla muotomenoilla ja tekojuhlallisella messutunnelmalla paholainen yrittää edelleen tyynnyttää ihmiset, jotka alkavat etsiä Jeesusta. Se on kehittänyt uskonnosta korvikkeen oikealle jumalayhteydelle. Tästä on seurauksena, että ikuinen helvetin tulijärvi on oleva täynnä uskonnollisuuden salaliitolla petettyjä ihmisiä. Uskonto onkin mitä kauhein ihmiskuntaa kohdannut petos ja salaliitto. Mm. kirkolliset johtajat eksyttävät tietoisesti ihmisiä irti Raamatun opetuksista ja näin myös eroon Jumalasta.
Miksi Jeesus ei perustanut tai opettanut perustamaan kirkkoa? – Vastaus on, että Jumalalla oli parempi suunnitelma. Hän perusti seurakunnan, joka olemme ME uskossa Häneen olevat ihmiset.

Alkuperäinen kristinusko ei ole pelkästään uskonnollisia oppeja ja muotomenoja, tapoja ja kulttuuria, vaan elämää Pyhässä Hengessä. Uskonnot eivät pysty avaamaan ihmisille taivaan portteja. Parhaatkaan ideologiat ja jäsenyydet niissä eivät johda ihmistä yhteyteen Jumalan kanssa. Vain ylösnoussut Jeesus voi antaa syntisi anteeksi! Ota siis Hänet vastaan! Näin saat armon ja ikuisen Elämän. Saat armahdettuna lahjaksi puhtaan elämänyhteyden Jumalan kanssa. Tämän saa aikaan vain Jumala, joka ”on Jeesuksen Kristuksen kuolleistanousemisen kautta uudestisynnyttänyt meidät elävään toivoon”. 1 Piet. 1:3. Näin tulimme Jumalan lapsiksi uudestisyntymisen kautta. Joh. 3:3-5.
”Jos siis joku on Kristuksessa, hän on uusi luomus. Vanha on kadonnut, uusi on tullut tilalle!” 2 Kor. 5:17.

3. Kirkollinen lapsikaste siihen liittyvine harhaoppisysteemeineen on myös vakava salaliitto, jonka kanssa sielunvihollinen on estänyt ihmisiä tulemasta uskoon ja lähtemästä raamatulliselle kasteelle. Suloisilla sanoilla ja kauniilla seremonioilla se eksyttää ihmiset luulemaan olevansa kristittyjä sen perusteella, että heidät on lapsikasteessa liitetty kirkkoon. Näin paholainen estää ihmisiä ottamasta vastaan pelastusta Jeesuksessa. Heidät on eksytetty uskomaan, että jo ovat Jumalan lapsia kirkkoon kuulumisen perusteella.
Paholainen eksyttää ihmisiä esiintyen kirkonmenoissa Jumalana. Raamatun mukaan se on mukana siellä. Ilm. 18:2-7. Mutta Jumala ei ole kirkoissa.

Raamattu opettaa, että Jeesus on ainoa mahdollisuutemme saada syntimme anteeksi:”Ei ole pelastusta kenessäkään toisessa, sillä ei ole taivaan alla ihmisille annettu muuta nimeä, jossa meidän tulisi pelastua.” Apt. 4:12. Hän tuli sovittamaan syntimme kärsimystyöllään, verellään ja kuolemallaan Golgatan ristillä. Mutta Jeesus nousi myös ylös kuolleista. Elävä Jeesus on nyt Isän Jumalan valtaistuimella. Ilm. 7:17. Hänellä on valta antaa syntisi anteeksi. Siihen ei pysty ihminen, kirkko tai mikään muukaan instituutio. Sinun tulee itse henkilökohtaisesti ottaa vastaan Jumalan armo Jeesuksen veren kautta. Siihen et tarvitse uskontoa. Jeesus on Ainoa Pelastaja. Hän johdattaa Sinut Taivaaseen. ”Minä olen Tie, Totuus ja Elämä! Ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani!” Joh. 14:6.

Ottamalla vastaan ylösnousseen Jeesuksen elämäsi Herraksi, menetät syntisi ja saat kokea, että Jumalan rakkaus alkaa hallita elämääsi. Kristallinkirkkaan veden tavoin Pyhä Henki virtaa olemukseesi. Et sitten enää hyväksy syntiä, kieroilua, väkivaltaa tai uskontoja. ”Kristuksen kirkkauden evankeliumi” alkaa loistaa elämässäsi. 2 Kor. 4:3-6. Näin sinusta tulee valkeuden lapsi! 1 Tes.5:5. Matt. 5:14.

Anna siis elämäsi Jeesukselle! Jumala odottaa voidakseen olla sinulle armollinen.

W.L.

Ota yhteyttä ja ilmoittaudu raamatulliselle kasteelle. Katso video aiheesta.