Taivassanomat 10/2021

Lääketiede (farmakeia) ei ole noituutta


Katsaus Ilm. 17. ja 18. luvuissa esiintyvään ”Baabelin porttoon”, joka ratsastaa petovaltiolla. Ilm. 13. Portto tarkoittaa uskonnollista järjestelmää eli sekauskontoa (Baabel = sekoitus), joka on eronnut aidosta kristinuskosta ja YHTYNYT syntimaailmaan liittoutumalla sen kanssa, ns. kansankirkko.
Raamattu nimittää valtioita pedoiksi. Mm. Dan. 7:23.

”Hänen otsaansa oli kirjoitettu nimi, johon sisältyy salaisuus: ”Suuri Babylon, maan porttojen ja iljetysten äiti.” Ilm. 17:5. Tuo portto on siis itse ensin juonut uskonnollisen haureuden myrkkymaljasta yhtyen vieraisiin petovaltioihin, joiden uskontoihin se on osallistunut. Näin se on juopunut maailmallisesta hekumasta, joka johti yhdyntään Jumalasta erossa olevan maailman kanssa. Tällä tavalla myös Jumalasta luopuneesta uskonnosta tuli portto. Selvemmin sanottuna, he olivat luopioita, joista näin tuli eksyttäjiä eli muitakin eksytykseen johtavia nimikristittyjä. ”Meistä he ovat lähteneet..” 1 Joh. 2:19. Oikeiden kristittyjen olisi pitänyt olla elämänyhteydessä ainoastaan Jeesuksen kanssa. 1 Kor-. 6:15-20.
Porton tunnistuksessa auttaa myös tämä: ”Minä näin naisen olevan juovuksissa pyhien verestä ja Jeesuksen todistajien verestä..” Ilm. 17:6. Historialliset tosiasiat kertovat, miten maailman kanssa liittoutunut uskonnollisuus surmasi joukoittain aidossa kristinuskossa olevia. Näin se juopui ”pyhien verestä”. ”Sinusta löydettiin profeettojen ja pyhien veri ja kaikkien maan päällä surmattujen veri.” Ilm. 18:24.

LUOPUMUS.
Raamatussa mainittu luopumus merkitsee luopumista apostolisesta uskosta ja opista. Mm. 2 Tess. 2:3. Raamatullisen uskon sekoittaminen ihmiskeksintöisiin uskontoihin on kuin joisi myrkyllä sekoitettua päihdyttävää ”viiniä”. Sitä tilannetta kuvaa mm. Ilmestyskirjan luvut 17,18. Eksynyt kristinuskonto teki virallisen liiton maailman kanssa 300 luvulla jKr. Näin se avasi nuo pimeyden viinikellareissa olevat myrkkymaljat. Samalla aukeni ovi julmien susien pääsylle uskovien keskuuteen. Apt. 20:29,30.
Siirtyminen Pyhän Hengen johdatuksesta kirkollisuuteen, aloitti luopumuksen, joka edelleen jatkuu. Se on Ilm. 18:23. mainittua noituutta, myrkyllistä oppia, joka tuhoaa aidon kristillisyyden. Farmakeia, kreik. merkitsee myrkyn sekoittamista. ”Sinun noituudellasi (kreik. farmakeia) eksytettiin kaikki kansat.” Ilm. 18:23.

Pyhän Hengen toiminta lakkasi luopuneiden kohdalta. He muodostivat antikristillisen järjestelmän, kirkon. ”Meistä he ovat lähteneet.” 1 Joh. 2:19. Luopiokristillisyydessä kehitettiin sakramentit ym. monenlaiset muotomenot paperirukouksineen ja kirkkokäsikirjoineen ja katekismuksineen sekä monine uskontunnustuksineen ja kirkkovuoden teksteineen. Nämä, kuten koko kansankirkon ihmiskeksintöinen toiminta lapsikasteineen, rippikouluineen, ym. harhoineen, ovat mainittua ”haureuden vihan viiniä”, joka on yhtä kuin Ilm. 18:23. mainittu FARMAKEIA, väärän opin tuomaa eksytystä. Katolinen kirkko, ekumeeninen liike ja Kirkkojen maailmanneuvosto (KMN) kaikkine jäsenkirkkoineen edustavat luopiokristillisyyttä.
Koronarokote ei siis ole Ilmestyskirjan 18:23. mainittua ”farmakeia-huumetta”, jonka Baabelin porttouskonto olisi muka kehittänyt, niin että koronarokotuksessa olisi toteutunut sana: ”Sinun noituudellasi eksytettiin kaikki kansat”. Ilmestyskirja ei siis tässä yhteydessä kerro lääkkeistä, vaan asiayhteyden mukaisesti tulkittuna porttokirkon eksyttävästä ja viinistä juopumiseen verrattavasta vaikutuksesta, jota siinä verrataan myös huumaavien lääkkeiden vaikutukseen. Viini saa usein aikaan myös haureutta. ”Haureus ja viini, rypäleen mehu, vievät järjen.” Hoos. 4:11. Baabel-portosta sanotaan, että ”sen kanssa maan kuninkaat ovat harjoittaneet haureutta ja jonka haureuden viinistä maan asukkaat ovat juopuneet.” Ilm. 17:2.
Oopiumi oli farmakeian valmistamaa ja jo silloin käytössä ollutta huumetta. Huumausaine tunnettiin siis jo silloin. Tämä kaikki käy kyllä selväksi kun lukee ilm. luvut 17 ja18. kokonaisuudessaan ja asiayhteydessään.

Muun muassa lapsikasteen loitsuaminen pelastavaksi teoksi on mainittua noitajuomaa ja pimeään taikatemppuun verrattava petos. ”Hänen haureutensa vihan viiniä (= kansankirkon vaikutusta) ovat kaikki kansat juoneet.” Ilm. 18:3. ”.. Sinun noituudellasi (farmakeia) eksytettiin kaikki kansat”. Roomasta alkanut katolinen kirkko on tuon noitauskonnon aloittaja, ”suuri Babylon, maan porttojen ja iljetysten äiti.” Ilm. 17:5. Muutkin kansankirkot ovat menneet samaan haureuden ansaan. Kokonaiset kansat on ”kastettu kirkkoon”. Näin tuo järjestelmä on maailmaan yhtyneenä ym. toiminnallaan saanut massoittain ihmisiä noituutensa piiriin.
Nimikristilliset kansankirkot tarjoavat ihmisille syntielämää suvaitsevaa (maailman kanssa yhtymisen) sanomaa. Nimikristillisyys on ulottanut lonkeronsa nyt myös ns. vapaisiin suuntiin saaden ne liittoon maailman kanssa. Sen tähden tulee lähteä ulos kaikista ihmisperusteisista uskonnoista. ”Lähtekää sieltä ulos, minun kansani.” Ilm. 18:4. Jeesus on oleva kanssamme ”leirin ulkopuolella” (Hebr. 13:13) kun pysymme apostolisen ajan uskossa. Näin saamme juoda ”Elävän veden lähteestä” ja syödä terveellistä ”Elämän puun hedelmää”. Matt. 4:4.

Tervetuloa Pyhän Hengen alueelle ja sisälle Raamatun opetuksiin. Meille on luvassa raikasta elämän vettä: ”Jos jonkun on jano, tulkoon minun luokseni ja juokoon. Joka uskoo minuun, niin kuin Raamatussa sanotaan, hänen sisimmästään juoksevat elävän veden virrat.” Tämän Hän sanoi Hengestä..” Joh. 7:37-39. Nämä siunauksen virrat aukenivat kaikkien ulottuville ristin kärsimystyön- ja Jeesuksen ylösnousemuksen kautta. Kiitos Jumalalle! Jeesus Kristus sovitti syntimme sijaisuhrillaan Golgatalla. Hänen verensä puhdistaa katuvan ja parannukseen nöyrtyvän ihmisen. Synnin valta murtuu ja uskontojen kahleet katkeavat. Olemme seurakuntana Hänen kuningaskuntansa. Ilm. 1:5,6.

Raamattu opettaa näin:
”Kukistunut, kukistunut on suuri Babylon! Siitä on tullut riivaajien asuinpaikka ja kaikkien saastaisten henkien tyyssija, kaikkien saastaisten lintujen ja kaikkien saastaisten ja vihattavien petojen pesäpaikka. Sillä hänen haureutensa vihan viiniä ovat kaikki kansat juoneet, maan kuninkaat ovat harjoittaneet haureutta hänen kanssaan, ja maan kauppiaat ovat rikastuneet hänen ylellisyytensä runsaudesta.” Sitten kuulin toisen äänen taivaasta sanovan: ”Lähtekää sieltä (harhaisesta yhteiskristillisyydestä) ulos, te minun kansani, ettette tulisi osallisiksi hänen synteihinsä ja saisi osaksenne hänen vitsauksiaan, sillä hänen syntinsä ovat ulottuneet taivaaseen asti, ja Jumala on muistanut hänen rikoksensa.” Ilm. 18:2-5.
Mainitussa sekauskonnossa, yhteiskristillisyydessä, on siis mukana oikeita Jumalan lapsia, joita NYT kehotetaan lähtemään sieltä ulos.
”Mutta pelkurien ja epäuskoisten, saastaisten ja murhaajien, haureellisten ja noitien (farmakeusin), epäjumalanpalvelijoiden ja kaikkien valehtelijoiden osa on tulisessa, rikkiä palavassa järvessä. Tämä on toinen kuolema.” Ilm. 21:8.

Baabelin sekauskonnosta tulee viimein loppu. ”Ei loista sinussa enää lampun valo, ei kuulla sinussa enää sulhasen eikä morsiamen ääntä. Sillä sinun kauppiaasi olivat maan mahtavia, ja sinun (kirkon) noituudellasi (kreik. farmakeia) eksytettiin kaikki kansat.” Ilm. 18:23. Tuo eksytys loppuu Jeesuksen tulemuksessa. 2 Tess. 2:8.
Tässä mielessä Karl Marx oli pitkälti oikeassa sanoessaan kuuluisan lauseensa: ”Uskonto on oopiumia kansalle!” Hän tunsi asian, että kirjaimellistakin oopiumia on käytetty tuhansia vuosia, joskus myös uskontojen epäjumalanpalveluksissa. Raamatusta poikkeava nimikristillisyys on siis sekoittavaa huumetta kansalle.

Siunausterveisin
Weijo Lindroos Turun seurakunnasta

Sama asia jatkuu tässä:
Taivassanomat 11/2021: Onko uusi maailmanjärjestys tulossa?