Taivassanomat 10/2021

Lääketiede (farmakeia) ei ole noituutta


Katsaus Ilm. 17. luvussa esiintyvään ”Baabelin porttoon”, joka ratsastaa petovaltiolla. Ilm. 13. Portto tarkoittaa uskonnollista järjestelmää, sekauskontoa, joka on eronnut aidosta kristinuskosta ja YHTYNYT sekä liittoutunut Jumalasta erossa olevan syntimaailman kanssa, joita Raamattu nimittää pedoiksi. Mm. Dan. 7:23.
Portto on itse ensin juonut uskonnollisen haureuden myrkkymaljasta yhtyen vieraisiin petoihin. Näin se on juopunut maailmallisesta hekumasta, joka johti yhdyntään maailman kanssa. Tällä tavalla Jumalasta luopuneesta uskonnosta tuli portto.


LUOPUMUS.
Raamatussa, mm. 2 Tess. 2:3. mainittu luopumus merkitsee luopumista apostolisesta uskosta ja opista. Tämän raamatullisen uskon vaihtaminen ihmiskeksintöisiin uskontoihin on kuin joisi myrkyllä sekoitettua päihdyttävää ”viiniä”. Kristinuskon liittoutuminen syntimaailman kanssa 300 luvulla jKr. avasi nuo pimeyden viinikellareissa olevat myrkkymaljat. Samalla aukeni ovi julmien susien pääsylle uskovien keskuuteen. Apt. 20:29,30. Siirtyminen Pyhän Hengen johdatuksesta kirkollisuuteen, aloitti luopumuksen, joka edelleen jatkuu. Kristinuskon sekoittuminen apostolisesta uskosta luopuneisiin kansankirkkoihin on sellainen farmakeia-myrkkyseos, joka auttamattomasti tuhoaa aidon kristillisyyden.

Pyhän Hengen toiminta lakkasi luopuneiden kohdalta. He muodostivat antikristillisen järjestelmän, kirkon. ”Meistä he ovat lähteneet..” 1 Joh. 2:19. Luopiokristillisyydessä kehitettiin sakramentit ym. monenlaiset muotomenot paperirukouksineen ja kirkkokäsikirjoineen ja katekismuksineen sekä monine uskontunnustuksineen ja kirkkovuoden teksteineen. Nämä, kuten koko kansankirkon ihmiskeksintöinen toiminta lapsikasteineen, rippikouluineen, ym. harhoineen, ovat mainittua ”haureuden vihan viiniä”, (, joka on yhtä kuin Ilm. 18:23. mainittu FARMAKEIA) väärän opin tuomaa eksytystä. Katolinen kirkko, ekumeeninen liike ja Kirkkojen maailmanneuvosto (KMN) kaikkine jäsenkirkkoineen edustavat luopiokristillisyyttä.
Koronarokote ei siis ole tätä Ilmestyskirjassa mainittua ”farmakeia-huumetta”, vaikka eräät eksyneet niinkin väittävät.
Muun muassa lapsikasteen loitsuaminen pelastavaksi teoksi on mainittua noitajuomaa, taikatemppuun verrattava petos. ”Hänen haureutensa vihan viiniä ovat kaikki kansat juoneet.” Ilm. 18:3. ”.. Sinun noituudellasi (farmakeia) eksytettiin kaikki kansat.” Ilm. 18:23. (= kansankirkko) Roomasta alkanut katolinen kirkko on tuon saastan aloittaja, ”suuri Babylon, maan porttojen ja iljetysten äiti.” Ilm. 17:5.
Kokonaiset kansat on ”kastettu kirkkoon”. Näin tuo haureellinen järjestelmä on maailmaan yhtyneenä ym. toiminnallaan saanut massoittain ihmisiä noituutensa piiriin.
Nimikristilliset kansankirkot tarjoavat ihmisille syntielämää suvaitsevaa sanomaa. Luopiouskonto on ulottanut lonkeronsa nyt myös ns. vapaisiin suuntiin saaden ne yhtymään syntimaailman kanssa. Sen tähden tulee lähteä ulos kaikista ihmisperusteisista uskonnoista. ”Lähtekää sieltä ulos, minun kansani.” Ilm. 18:4. Jeesus on oleva kanssamme ”leirin ulkopuolella” (Hebr. 13:13) kun pysymme apostolisen ajan uskossa. Näin saamme juoda ”Elävän veden lähteestä” ja syödä terveellistä ”Elämän puun hedelmää”. Matt. 4:4.

Tervetuloa Pyhän Hengen alueelle ja sisälle Raamatun opetuksiin. Meille on luvassa raikasta elämän vettä: ”Jos jonkun on jano, tulkoon minun luokseni ja juokoon. Joka uskoo minuun, niin kuin Raamatussa sanotaan, hänen sisimmästään juoksevat elävän veden virrat.” Tämän Hän sanoi Hengestä..” Joh. 7:37-39. Nämä siunauksen virrat aukenivat kaikkien ulottuville ristintyön- ja Jeesuksen ylösnousemuksen kautta. Kiitos Jumalalle! Jeesus Kristus sovitti syntimme sijaisuhrillaan Golgatalla. Hänen verensä puhdistaa katuvan ja parannukseen nöyrtyvän ihmisen. Synnin valta murtuu ja uskontojen kahleet katkeavat. Ilm. 18:2-5.

Raamattu opettaa näin:
”Kukistunut, kukistunut on suuri Babylon! Siitä on tullut riivaajien asuinpaikka ja kaikkien saastaisten henkien tyyssija, kaikkien saastaisten lintujen ja kaikkien saastaisten ja vihattavien petojen pesäpaikka. Sillä hänen haureutensa vihan viiniä ovat kaikki kansat juoneet, maan kuninkaat ovat harjoittaneet haureutta hänen kanssaan, ja maan kauppiaat ovat rikastuneet hänen ylellisyytensä runsaudesta.” Sitten kuulin toisen äänen taivaasta sanovan: ”Lähtekää sieltä (harhaisesta yhteiskristillisyydestä) ulos, te minun kansani, ettette tulisi osallisiksi hänen synteihinsä ja saisi osaksenne hänen vitsauksiaan, sillä hänen syntinsä ovat ulottuneet taivaaseen asti, ja Jumala on muistanut hänen rikoksensa.” Ilm. 18:2-5.
Mainitussa sekauskonnossa, yhteiskristillisyydessä, on siis mukana oikeita Jumalan lapsia, joita NYT kehotetaan lähtemään sieltä ulos.
”Mutta pelkurien ja epäuskoisten, saastaisten ja murhaajien, haureellisten ja noitien (farmakeusin), epäjumalanpalvelijoiden ja kaikkien valehtelijoiden osa on tulisessa, rikkiä palavassa järvessä. Tämä on toinen kuolema.” Ilm. 21:8.

Baabelin sekauskonnosta tulee viimein loppu. ”Ei loista sinussa enää lampun valo, ei kuulla sinussa enää sulhasen eikä morsiamen ääntä. Sillä sinun kauppiaasi olivat maan mahtavia, ja sinun noituudellasi (kreik. farmakeia) eksytettiin kaikki kansat.” Ilm. 18:23. Se loppuu Jeesuksen tulemuksessa. 2 Tess. 2:8.
Farmakeia (kreik. myrkyn sekoittaja) tarkoittaa myös lääketiedettä. Sen ajan ”lääketiede” osasi sekoittaa myrkyistä monenlaisia lääkkeitä, parantavia, mutta myös mm. ooppiumia, huumausainetta. Mutta ko. Ilmestyskirjan sanoman yhteydessä” farmakeia”-sanalla tarkoitetaan siis vertauskuvallisesti porttokirkon eksytystä tuovaa myrkyllistä haureuden viiniä (Ilm. 17:2), josta syntyy oopiumin ym. huumeiden käytön kaltainen huumaava sekavuustila. Sitä uskonnollista myrkkyviiniä ovat siis kaikki kansat juoneet.

Tässä mielessä Karl Marx oli pitkälti oikeassa sanoessaan kuuluisan lauseensa: ”Uskonto on oopiumia kansalle!” Hän tunsi asian, että kirjaimellistakin oopiumia on käytetty tuhansia vuosia, joskus myös uskontojen epäjumalanpalveluksissa. Raamatusta poikkeava nimikristillisyys on sekoittavaa huumetta kansalle.

Nyt on aika alkaa rukoilla sekä ottaa käyttöön myös paasto. Tämä on sen luokan asia.

t. Weijo Lindroos, Turun seurakunnasta

Samaa asiaa tässä:
Taivassanomat 11/2021: Onko uusi maailmanjärjestys tulossa?