Seurakunnan armahduskutsu

Jeesuksen Kristuksen opetuslapsina toivotamme sinut tervetulleeksi löytämään elämääsi oikea sisältö! Se on ennen muuta Jumalan rakkaus.

Jeesus tahtoo antaa anteeksi syntisi! Hän otti kantaakseen sinulle kuuluvan rangaistuksen. Se tarkoittaa, että Jeesus Kristus kuoli sijaisuhrina Golgatan ristillä kärsimysten keskellä. Jes. 53:5. Se on täytetty!” Joh. 19:30. Mutta kuolemansa jälkeen Jeesus nousi ylös kuolleista. Hänellä on nyt kuoleman ja tuonelan avaimet. Vain Hän voi antaa syntimme anteeksi. Ristintyö on ainoa mahdollisuutemme pelastua kadotustuomiolta.

Ota yhteyttä. Voimme rukoilla yhdessä. Jeesus antoi meille, Hänen opetuslapsilleen, lähetyskäskyn mennä auttamaan ihmiset Hänen armonsa tielle: Menkää siis ja tehkää kaikista kansoista minun opetuslapsiani.” Matt. 28:19. ”Kristuksen puolesta me siis olemme lähettiläitä, ja Jumala kehottaa meidän kauttamme. Me pyydämme Kristuksen puolesta: antakaa sovittaa itsenne Jumalan kanssa.” 2 Kor. 5:20. Jeesus antoi siis meille suuren ja vastuullisen tehtävän: ”Minkä te päästätte maan päällä, on päästetty taivaassa.” Matt. 18:18. Jumalan työtovereina me kehotamme teitä ottamaan vastaan Jumalan armon niin, ettei se jää turhaksi.” 2 Kor. 6:1.

Sinua odottaa siunauksen tie alkuperäisen kristinuskon armahtavassa ilmapiirissä. Jeesus lupaa sinulle ikuisen Elämän, joka alkaa sillä hetkellä, kun otat vastaan Hänet, Elämän Ruhtinaan, sydämeesi. Hän on hyvä Paimenesi, joka johdattaa sinut ”viheriäisille laidunmaille virvoittavien vetten tykö”. Psalmi 23. Hänen hyvyytensä saa aikaan, että vapaudut syntielämän tuhoavista vaikutuksista, etkä enää tahdo elää synnissä.

Saat aloittaa uuden ja puhtaan elämän Jeesuksen kanssa. Room. 6.

Mikä tahansa on tilanteesi, ota yhteyttä.

Weijo Lindroos
Turku