Lähetyskäskyn sanoma

Mitä Jeesus todellisesti sanoo lähetyskäskyssään viimeisenä sanomana seuraajilleen?

– Hän sanoo näin:
”Mene ja kerro ihmisille, että olen ristillä sovittanut heidän syntinsä. Olen avannut jokaiselle mahdollisuuden tulla Jumalan lapseksi.
Kerro ihmisille, että koko Taivas odottaa ihmisten uskoon tuloa. Kerro myös, että he eivät ole Jumalan lapsia ennen uskoon tuloaan. Opeta, että uskoon tulleet ovat matkalla Taivaan kotiin. Neuvo heitä, miten he voivat siirtyä pimeydestä valkeuteen ja saatanan vallasta minun valkeuteeni. Auta ihmisiä ymmärtämään Jumalan armo ja rakkaus. Opeta uskoon tulleet pitämään kaikki, mitä olen Raamatussa opettanut.”

Kyllä Jeesus. Ja pelastuslupaukset ovat varmat ja todet: Joh. 1:12 sanoo: ”Mutta kaikille, jotka ottivat Hänet vastaan, Hän antoi voiman ja oikeuden tulla Jumalan lapsiksi!”


Kukaan ei siis ole Jumalan lapsi ennen kuin on ottanut vastaan ylösnousseen Jeesuksen syntiensä sovittajaksi. Mutta tänään asia korjaantuu: Voit rukouksessa pyytää, että Jeesus tulee sydämeesi asumaan. Anna elämäsi Hänelle ehdoitta. Hän odottaa sinua! Mikä voisi estää sinua tekemästä NYT ratkaisua? Kadu syntejäsi. Tunnusta ne rukouksessa Jumalalle. Tee niistä parannus ja antaudu kaikkinesi Jumalan armon ja rakkauden virtaan.
Jeesus sanoo SINULLE näin: ”.. sitä, joka minun tyköni tulee, minä en heitä ulos.” Joh. 6:37. Voit luottaa Jeesuksen sanaan. Hän tulee olemaan paras Ystäväsi halki ikuisuuksien. Haluatko sinä olla Hänen ystävänsä?
Ja kun olet antanut elämäsi Jeesukselle, ilmoittaudu kasteelle. Jeesus opettaa lähetyskäskyssä näin:
”Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille! Joka uskoo ja kastetaan, se pelastuu, mutta joka ei usko, se tuomitaan kadotukseen.” Mark. 16:15,16.