Kirsi-Maaria

SIUNAAVAA TIETOA

Alle 20-vuotiaana sain ihmeen kautta avun, kun sitä epätoivoisen kipeästi tarvitsin. Paras apu ei tullut sieltä, mistä luulin sen tulevan: ensisijaisesti lääkäriltä; ei, se tuli lääkärin vastaanoton odotushuoneen lehtilaatikon kautta. Kiitos Jumalalle, sain siunaavan tiedon ruokavalion vaikutuksesta terveyteen ja hyvinvointiin ja sain yo-lahjaksi lahjan, jota pyysin Jumalalta: terveyden.

En ollut tuolloin vielä uskoon tullut eli uudestisyntynyt Jumalan lapseksi, koska en ymmärtänyt Jeesuksen merkitystä ja pelastumisen tarvetta, mutta uskoin Jumalan olevan olemassa ja pyysin apua. Tuo lehtiartikkeli, jonka sain eteeni nostamalla lukemattomien lehtien joukosta yhden ”naaman peitoksi” on siunannut näihin päiviin saakka. Kiitos ja kunnia Jumalalle kaikesta.

Koin, että tätä olisi hyvä kertoa ihmisille, kun itse sain havaita, mikä iso vaikutus oli kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin sillä, että jättää sokerin ja vehnäjauhot pois. Se ei ollut kuitenkaan se tärkein viesti, mitä tulisi viedä, vaikkakin siunaava.

Hengellisissä asioissakaan apu ei tullut sieltä, mistä yleisimmin odotettaisiin. Se tuli odottamattomalla tavalla johdatuksen kautta eteeni totuutena parin ihmisen kautta, kun olin ensin rukoillen kääntynyt Jumalan puoleen. On paljon tietoa, joka voi siunata meitä ajallisesti, mutta iankaikkinen siunaus on suurempaa, suurinta siunausta, mitä voi lahjaksi saada. On myös paljon ”oikean tiedon nimellä kulkevaa” valhetietoa, joka voi hukuttaa iankaikkisesti helvettiin. Nukuin ”kuoleman unta” ennen hengellistä heräämistä ja uskoontuloani.

Suomessa vaikuttaa hyvin vahvasti epäaito kristillisyys, mikä vaarallisesti näyttää aidolta, mutta ei ole. Olin ennen uskoontuloa tuon epäaidon kristillisyyden nukuttamana, kunnes Jeesus johdatti totuutta eteeni ja armossaan kutsui sieltä pois, todelliseen, pelastavaan uskoon ja ulos uskonnoista. Uskoon tultuani kävin raamatullisella kasteella. Jeesus on armossaan vienyt minut rakentamaan elämääni Kristuskalliolle, Jumalan Sanan kestävälle perustalle. Se on perustus, joka kestää ajassa ja ikuisuudessa.
Älä usko valheisiin, että olisit matkalla taivaaseen jonkin kirkon jäsenyyden tai lapsikasteen varassa tai pelkästään olemalla ihan hyvä ihminen ilman Jeesusta, ilman tietoista uskoontuloa eli uudestisyntymistä Jumalan lapseksi ja taivaan valtakunnan perilliseksi. Jumalan Sanan suhteen ei pidä tehdä kompromisseja.

Helvettiin joutuakseen ei tarvitse ihmisen tehdä muuta, kuin jättää Jeesus vastaanottamatta, hylätä kutsu, kun Jumala vetää parannukseen syntistä ihmistä. Suurin synti on elää erossa elävästä Jumalasta, välittämättä Hänen tahdostaan.

Siunausta sinulle, rakas ystävä, kiitos, kun jaksoit lukea. ❤
Jos tahdot, voit rukoilla psalmin: 139: 23-24 sanoin:
”Tutki minua, Jumala, ja tunne sydämeni, koettele minua ja tunne ajatukseni, ja jos näet tieni johtavan vaivaan, ohjaa minut iankaikkiselle tielle.”

9.11.2022
Kirsi-Maaria Markus