Jumalan tahto on pelastaa

”.. joka tahtoo, että kaikki ihmiset pelastuisivat ja tulisivat tuntemaan totuuden.” 1 Tim. 2:4. Joh. 3:16.

”Minä tunnen ajatukseni, joita minulla on teitä kohtaan, sanoo Herra. Ne ovat rauhan eivätkä tuhon ajatuksia – minä annan teille tulevaisuuden ja toivon. Silloin te huudatte minua avuksenne, tulette minun luokseni ja rukoilette minua, ja minä kuulen teitä. Te etsitte minua ja löydätte minut, kun etsitte minua kaikesta sydämestänne.”
Jer. 29:11-13.
”Sillä jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu.” Room. 10:13.
”Jeesus sanoi: ”Minä olen tie, totuus ja elämä. Ei kukaan tule Isän luo muuten kuin minun kauttani.” Joh. 14:6.
”Sitä, joka tulee minun luokseni, minä en ikinä heitä ulos.” Joh. 6:37.
Kaikille, jotka ottivat Hänet vastaan, Hän antoi oikeuden tulla Jumalan lapsiksi, niille, jotka uskovat Hänen nimeensä.” Joh. 1:12.

”Jumalan työtovereina me kehotamme teitä ottamaan vastaan Jumalan armon niin, ettei se jää turhaksi. Sanoohan Hän: ”Sopivalla ajalla minä olen sinua kuullut ja pelastuksen päivänä sinua auttanut.” Nyt on sopiva aika, nyt on pelastuksen päivä.” 2 Kor. 6:1,2.

”Minä pelastan sinut oman kansasi ja pakanoiden käsistä, joiden luo minä sinut lähetän avaamaan heidän silmänsä, että he kääntyisivät pimeydestä valoon ja Saatanan vallasta Jumalan puoleen ja uskon kautta minuun saisivat synnit anteeksi ja perintöosan pyhitettyjen joukossa.’ ” Apt. 26;:17,18.

Kääntykää, ja ottakoon kukin teistä kasteen Jeesuksen Kristuksen nimeen syntienne anteeksi saamiseksi, niin te saatte Pyhän Hengen lahjan. … Ne, jotka ottivat Pietarin sanat vastaan, kastettiin, ja uskovien joukkoon tuli sinä päivänä lisää noin kolmetuhatta henkeä. He pysyivät apostolien opetuksessa, keskinäisessä yhteydessä, leivän murtamisessa ja rukouksissa.” Apt. 2:38,41,42.

”Hänestä kaikki profeetat todistavat, että jokainen, joka uskoo Häneen, saa synnit anteeksi Hänen nimensä kautta.” Kun Pietari vielä tätä puhui, tuli Pyhä Henki kaikkien päälle, jotka olivat sanaa kuulemassa. Kaikki ne uskovat, jotka olivat ympärileikattuja ja olivat tulleet Pietarin mukana, hämmästyivät sitä, että Pyhän Hengen lahja vuodatettiin myös pakanoiden päälle, sillä he kuulivat heidän puhuvan kielillä ja ylistävän Jumalaa. Silloin Pietari sanoi: ”Ei kai kukaan voi kieltää kastamasta vedellä näitä, jotka ovat saaneet Pyhän Hengen niin kuin mekin?” Ja hän käski kastaa heidät Jeesuksen Kristuksen nimessä.” Apt. 10:43-48.

Lue lisäksi vielä uudestaan omasta Raamatustasi kaikki tämän kirjoituksen kohdat sekä lisäksi nämä:
– Pelastussanoman kuuleminen, Room 10:17.
– Sanan vastaan ottaminen. Apt 2:41.
– Parannuksen tekeminen eli syntielämän lopettaminen. Apt. 17:30,31. ja Room. 6. / Parannus (kreik. metanoia) merkitsee elämän suursiivousta, sovintoa Jumalan kanssa ja kääntymistä suhteessa ylösnousseeseen Jeesukseen ja ristin pelastustyöhön.
– Vesikaste upottamalla. Apt. 8:26-39. 22:16.
– Ja Jeesus kastaa Pyhällä Hengellä joko ennen vesikastetta tai sen jälkeen. Apt. 8:14-17. 10:44-48.

Uskossa kasvaminen tapahtuu raamatullisessa seurakuntayhteydessä. Tämä on loppuelämän projekti. ”He PYSYIVÄT apostolien opetuksessa ja seurakuntayhteydessä..” Apt. 2:42.

Ota yhteyttä, että voimme keskustella ja rukoilla.