Jumalan mielen mukainen seurakuntamalli

Uskon, että ennen Herran Jeesuksen takaisin paluuta, Jumala tulee asettamaan seurakuntansa ennalleen, niin kuin Hän on sen alkujaan asettanut, apostoliseen aikaan. Tämä on ainoa seurakuntamalli, joka on Jumalan mielen mukainen. Jumalan seurakunta on yksi, eikä paikkakunilla tule olla montaa, eri nimien alla, toimivaa seurakuntaa, jotka ovat karsinoituneet, kuka minkäkin oppien alle. Tämä on saanut aikaiseksi vain hajaannusta ja eripuraa, uskovien kesken. Jumalan asettamaan seurakuntaan ja sen yhteyteen kuuluvat maailmassa kaikki uudesti syntyneet Herran Jeesuksen omat ja jotka ovat Hänen nimeensä kastetut. Tämä on Jumalan tahdon mukainen seurakuntamalli, jonka Hän on omalla kädellään asettanut. Seurakunta on yksi ja jokaisella paikkakunnalla tulee olla vain yksi seurakunta vanhemmistoineen, joka koostuu Herran Jeesuksen pelastamista uskovista, Hänen itse toimiessa seurakuntansa päänä.

Apostolinen seurakuntamalli toteuttaa Herran Jeesuksen sanat; ”että he kaikki olisivat yhtä, niinkuin sinä, Isä, olet minussa ja minä sinussa, että hekin meissä olisivat, niin että maailma uskoisi, että sinä olet minut lähettänyt.” (Joh.17:21‬)
En tiedä, miten tämä seurakunnan ennalleen asettaminen tulee käytännössa tapahtumaan, joten jätän tämän asian Jumalan tehtäväksi.

Saatana on myös kokoamassa ekumenian myötä valhe ykseyttä ja yhtä seurakuntamallia. Hän käyttää ovelasti samoja sanoja kuin Herra Jeesus; ”että he kaikki olisivat yhtä”, mutta jättää tämän osan pois; ”niin kuin sinä, Isä, olet minussa ja minä sinussa, että hekin meissä olisivat, niin että maailma uskoisi, että sinä olet minut lähettänyt.” (Joh.17:21‬)
Saatana siis kokoaa seurakuntaykseyttä ja yhteyttä, joka ekumenian myötä johtaa monet, jopa uskovat, Katolisen (portto) kirkon syliin.
Katolinen kirkko opettaa, että siihen kuuluminen on ainut tie Jumalan luo ja ainut tie pelastukseen. Tämä on suuri vihollisen valhe. Herra Jeesus on ainut tie Jumalan luo ja ainut tie pelastukseen.
”Hän (Jeesus) on ’se kivi, jonka te, rakentajat, hylkäsitte, mutta joka on kulmakiveksi tullut’. Eikä ole pelastusta yhdessäkään toisessa; sillä ei ole taivaan alla muuta nimeä ihmisille annettu, jossa meidän pitäisi pelastuman.” (Apt‬ ‭4:11-12‬).

Rakkaat sisareni ja veljeni, Herrassa Jeesuksessa❣️
Haastan meidät kaikki Herran Jeesuksen verellä pestyt, pelastetut ja pyhät, rukoilemaan, että Jumalan suunnitelma seurakunnan ennalleen asettamisesta voisi toteutua Hänen tahtonsa mukaisesti. Pyydän myös rukoilemaan niiden uskovien puolesta, jotka ovat jollain tavalla joutuneet ekumenian kanssa tekemisiin, että Jumala armossaan ja rakkaudessaan avaisi heidän silmät näkemään ja korvat kuulemaan ekumeenisen valeykseyden valheen, joka johdattaa porttokirkon syliin ja näin ikuiseen vaivaan ja kadotukseen.
Rukoillaan myös, että me Herran Jeesuksen omat saisimme järkähtämättömänä seisoa Kristus kalliolla ja katse kiinitettynä meidän vapahtajaan ja pelastajaan.
Amen.

Kun pysymme Kristuksessa Jeesuksessa niin Hän ei meitä hylkää, eikä jätä, vaan seisoo vierellämme loppuun asti. Hän on turvamme ja linnamme. Pimeyden kauhut eivät Häntä voita. Tämä on totinen ja varma Sana. Uskothan tämän?

Teitä rakkaita siunaten, Herran Jeesuksen nimessä.

S.M