Jumalan hyvyys nostaa syvistäkin vesistä

Etkö ymmärrä, että Jumalan hyvyys vetää sinua parannukseen?” Room. 2:4. Taivaan kirkas ”Valo loistaa pimeydessä..” Joh. 1:4,5.
”Käännä katseesi Jeesukseen!

Pyhä Hengen luoma taivaallinen valokeila lakaisee synnin pimeässä yössä. Valo etsii synnin pimeyteen harhautuneita. Jeesus on maailman Valkeus. Hän luo rakastavan katseensa pimeän maailmanajan kuoleman laaksoon. Hänen puhdas katseensa etsii pimeässä hapuilevaa sielua, joka tahtoo löytää valoa. Kurjuuden kahleissa oleva ja synnin lian murjoma sielu kaipaa puhtautta. Kaiken menettänyt onneton ja kadonnut ihminen kaipaa armon ja vapauden sanomaa. Hän kohottaa katseensa kohti pientäkin valon pilkahdusta. Samoin taivaskin etsii kadonnutta, pimeydessä elävää kärsivää asukasta. ”Kadonneet minä tahdon etsiä, eksyneet tuoda takaisin..! Hes. 34:16. ”Herra tukee kaikkia kaatuvia, ja kaikki alas painetut Hän nostaa.” Psalmi 145:14.

Viimein ”etsivä löytää, anova saa ja kolkuttavalle avataan!”
Armo ja Totuus kolkuttavat sydämen ovelle. Ja avatessasi sydämesi oven, alkaa tapahtua: Elämän kirkas katse tavoittaa synnin ja kuoleman pimeydessä häpeilevän murjotun sielun. Jeesus kohtaa rukoilevan etsijän! Katseet kohtaavat. Kristuksen kirkkauden evankeliumi luo valoisan tilan eteesi: ”Sinä saat tulla tänne!” ”Tahdotko?” kysyy Vapahtaja. Tahdon! – Kiitos Kirkkauden Herra! Tätä olen aina tahtonut!

Pyhä Henki näyttää nyt ajatuksiisi ristin armotyön. Jeesuksen puhdas ja viaton veri vuodatettiin ristillä meidän tähtemme. Syntimme saivat siellä rangaistuksen. ”Ihmeinen risti, pelastuspaikka..” ♫

Ihmeiset silmät nuo Jeesuksen. Valoa luovat pimeyteen.” ♫
Hänen armahtava pyhä katseensa paljastaa kaiken. Synnin pesäkkeet tulevat näkyviin. Mutta hyvyyden voima parantaa ja alkaa siivota synkkiä synnin kätköjä. Jumalan armo alkaa kasvattaa ja kääntää kaiken meidän parhaaksemme. Ei Hän syytä, vaan kysyy: ”Tahdotko kulkea kanssani?” Ja näin Jeesus ojentaa kätensä. Se on siunaava, ristillä lävistetty käsi. Tartutko Hänen käteensä? –
Kun ojennat kätesi Hänelle, tapahtuu elämässäsi kokonaisvaltainen muutos. Uusi Elämä alkaa virrata ja vaikuttaa sisimmässäsi. Se on ikuisesti kestävä Jumalan Elämä sinun sydämessäsi.
”Sillä synnin palkka on kuolema, mutta Jumalan armolahja on iankaikkinen elämä Jeesuksessa Kristuksessa, meidän Herrassamme!” Room. 6:23.

”Tulkaa minun tyköni … minä annan teille levon!” Matt. 11:28-30.
”Sitä, joka tulee minun tyköni, minä en koskaan heitä ulos!” Joh. 6:37.

W.L.