Avoin kirje pääministeri Sanna Marinille

Onko kukaan kertonut Sinulle, että olet Jumalalle rakas ihminen?

Uskon että Jumala johdatti nyt Sinut kuulemaan tämän sanoman. Eikä tämä ole ainoastaan Sinulle, vaan koko Suomen kansalle. Sanoma on se, että Jeesus sovitti syntimme sijaiskärsimyksellään ja kuolemallaan Golgatan ristillä. Hän kärsi meille kuuluvan tuomion. ”Se on täytetty!” Ristintyönsä jälkeen Jeesus nousi ylös kuolleista. – Hänellä on nyt valta kuolemankin yli. Ilm. 1:18.
Kun otat vastaan Jeesuksen Pelastajaksesi, saat syntisi anteeksi ”uskon kautta Hänen vereensä”! Rm. 3:23-25. 2 Kor. 6:1,2. Näin pelastut kadotustuomiolta. Ilm. 20:15. 21:8.

Kun sitten olet ottanut vastaan Jumalan armon, on seuraava askel kasteelle tuleminen. Se tarkoittaa Raamatun opettamaa upotuskastetta vedessä Jeesuksen Kristuksen nimeen. Apt. 2:38,41. Lapsikaste ja kirkon jäsenyys ei pelasta. Jeesus on ainoa ”Tie, Totuus ja Elämä”. Joh. 14:6. ”Ei ole mitään kadotustuomiota niille, jotka ovat Jeesuksessa Kristuksessa!” Rm. 8:1. Mainittu ”Kristuksessa” oleminen tarkoittaa uskossa olemista. Ja ilman Jeesusta oleminen on synnin tilassa elämistä. Synti on siis tila.

Jumala tahtoo nyt antaa anteeksi koko syntisyytesi, sekä myös tekosyntisi. Näin syntitila muuttuu armon tilaksi. Tulet Jumalan lapseksi, uudestisynnyt Pyhästä Hengestä. Joh. 3:3-5. Tämä ei ole pelkkä uskonnollinen oppi, vaan näin Jumalan Elämä tulee sisimpääsi todellisesti, niin että tiedostat sen. ”Elämän Hengen laki Kristuksessa Jeesuksessa vapauttaa sinut synnin ja kuoleman laista.” Rm. 8:2. Synnistä vapautettuna olet sitten elämänyhteydessä Jeesuksen kanssa. Elämä Hänen kanssaan on aitoa uskossa olemista. Hänestä tulee ikuinen ystäväsi, ja Hänen siunauksensa alkaa vaikuttaa sinussa tahtomista ja tekemistä, niin että alat elää uskoasi todeksi, ja elämäsi sisältö on sitten esimerkkinä muillekin.
Kehotan Sinua ”ottamaan vastaan Jumalan armon, niin ettei se jää turhaksi!” 2 Kor. 6:1.

Mitä siis teet synneillesi? Tämä on vakava kysymys jokaiselle ihmiselle.
Tie Jumalan yhteyteen on avattu vain Jeesuksen veren kautta. Hän sanoo: ”Ei kukaan tule Isän tykö muuten kuin minun kauttani!” Joh. 14:6. Siinä Jeesus kumoaa kaikki uskonnot turhina ihmistekoina, jotka eivät voi antaa syntejä anteeksi. Et siis tarvitse uskontoa, vaan Jeesuksen. Hän on koko taivaankaikkeuden Kuningas ja herrojen Herra. Hänen lapsenaan on turvallista olla. Hän on hyvä Paimenemme.
Hanki itsellesi oikea Raamattu (Raamattu Kansalle käännös). Lue sitä ensin Uuden testamentin puolelta. Rukoile, että Pyhä Henki avaa ymmärryksesi käsittämään lukemasi. Rukoile nöyrtyen, ja ääneen.

Jumala odottaa voidakseen olla Sinulle armollinen. – Ja kun sitten otat vastaan Hänen armonsa, ota yhteyttä meihin. Järjestämme kastetilaisuuden, jossa sinut kastetaan raamatullisella upotuskasteella uuden Herrasi Jeesuksen Kristuksen Nimeen! Apt. 22:16. Näin olet sisällä ristiltä alkaneessa uskossa, jossa alkuajan kristitytkin olivat, ja olet aito kristitty, Jumalan lapsi, joka pääset Taivaaseen.

Tästä ratkaisustasi alkaa koko Suomea koskettava suuri heräämisen aika.

Siunausterveisin
Weijo Lindroos,
Turku