Valitse Jeesus!

Tiesitkö, että Jeesus on ehdokkaana? Hän tahtoo siunata paikkakuntasi asioita. Mutta ennen muuta Hän tahtoo tulla valituksi sinun syntiesi sovittajaksi ja elämäsi Herraksi. Hän lupaa suuria, ja myös pitää lupauksensa: ”Minä johdatan heitä, kun he kulkevat rukoillen,” Jer. 31:9. Meidän tulee siis auttaa ihmiset rukoileviksi kristityiksi.

Jeesuksella on vain yksi vastaehdokas, jonka tahto on johtaa elämäsi täydelliseen ja lopulliseen tuhoon. Tiedät ehkä mikä tuo kaiken hyvän vihollinen on?
Mutta sinulla on vapaa valintaoikeus. Voit päättää ikuisesta kohtalostasi valitsemalla Jeesuksen syntiesi sovittajaksi ja elämäsi Herraksi. Hän sanoo: ”Minä olen Tie, Totuus ja Elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani”. Joh. 14:6.
Taivastie alkaa siitä kun käännyt nöyrtyen Jumalan eteen tunnustamaan syntisyytesi, sekä kadut syntielämääsi ja päätät tehdä rehellisen parannuksen eli elämäsi suursiivouksen. Jeesus lupaa antaa sinulle voiman. Hän tekee sinusta uuden ihmisen. Joh. 3:3-5. Ja Hän vakuuttaa: ”Sitä, joka tulee minun luokseni, minä en ikinä heitä ulos.” Joh. 6:37.

JEESUS SOVITTI SYNTISI GOLGATAN RISTILLÄ!
Hän vei syntimme ristille, kärsien siellä sijaisuhrina meille kuuluvan rangaistuksen. Jes. 53:5.
Mutta mikäli päätät mennä kadotukseen Sinun ei tarvitse tehdä mitään. Jatkat vain entiseen tapaan synneissäsi nykyisen herrasi kanssa. Näin olet valinnut tuon vastaehdokkaan, joka johtaa sinut kadotukseen. Silloin kuolet synneissäsi ilman Jeesusta. Viimeisellä tuomiolla Jumala vahvistaa sinun oman valintasi.
”Valitkaa tänä päivänä, ketä tahdotte palvella.” Joos. 24:15.

Ota yhteyttä:
Weijo Lindroos
Turku