Tiedote luterilaisille

Jumala tahtoo hyvää luterilaisille samoin kuin kaikkien uskontojen jäsenille.

Onko kukaan kertonut Sinulle, että olet Jumalalle rakas ihminen? Jumala johdatti Sinut lukemaan tämän artikkelin, että saat kuulla oikean sanoman Jeesuksesta, joka sovitti syntisi sijaisuhrillaan, kärsimyksellään ja kuolemallaan Golgatan ristillä? Hän otti päällensä sinulle kuuluvan tuomion. ”Se on täytetty!”
Ristintyönsä jälkeen Jeesus nousi ylös kuolleista. Hänellä on ”kuoleman ja Tuonelan avaimet”. Ilm. 1:18.
Kun otat vastaan Jeesuksen Pelastajaksesi, saat syntisi anteeksi ”uskon kautta Hänen vereensä”, etkä joudu kadotukseen! Room. 3:23-25. 2 Kor. 6:1,2.
Kun sitten olet ottanut vastaan Jumalan armon Jeesuksessa, on seuraava askel kasteelle tuleminen. Se tarkoittaa Raamatun opettamaa upotuskastetta vedessä Jeesuksen Kristuksen nimeen. Apt. 2:38,41. Lapsikaste ja kirkon jäsenyys ei ole pelastanut sinua. Jeesus on ainoa ”Tie, Totuus ja Elämä”. Joh. 14:6. ”Ei ole mitään kadotustuomiota niille, jotka ovat Jeesuksessa Kristuksessa!” Room. 8:1. Jumala tahtoo antaa anteeksi syntisyytesi ja tekosyntisi.
Sinun pitää siis tulla uskoon eli uudestisyntyä Pyhästä Hengestä. Joh. 3:3-5. Se ei ole pelkkä uskonnollinen oppi, vaan todellinen tapahtuma, jossa Jumalan Elämä tulee sisimpääsi. Näin tapahtuu, että ”elämän Hengen laki Kristuksessa Jeesuksessa vapauttaa sinut synnin ja kuoleman laista.” Room. 8:2. Jeesuksen ylösnousemuselämä, ikuinen ELÄMÄ, tulee sisimpääsi ja alat elää elämänyhteydessä ylösnousseen Herran kanssa. Hän alkaa vaikuttaa sinussa tahtomisen ja tekemisen niin että elät uskoasi todeksi.
”Hänen työtovereinaan me kehotamme teitä vastaan ottamaan Jumalan armon, niin ettei se jää turhaksi!” 2 Kor. 6:1,2.
Tätä sanomaa et olisi voinut kuulla kirkossa.

Mitä siis teet synneillesi?

Ilman Jeesusta henkilökohtaisena Vapahtajana ei kukaan ole Jumalan lapsi eikä pääse taivaaseen. Ihminen voi kuulua kirkkoon ja muihin ihmisperusteisiin uskontoihin, mutta hän ei kuulu Jumalalle ja Hänen seurakuntaansa ennen aitoa uskoon tulemista. Tie Jumalan yhteyteen on avattu vain Jeesuksen veren kautta. Hän sanoo: ”Minä ole Tie, Totuus ja Elämä! Ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani!” Joh. 14:6. Siinä Jeesus kumoaa kaikki uskonnot turhina ihmistekoina, jotka eivät voi antaa syntejä anteeksi. ”Jumala oli Kristuksessa ja sovitti maailman itsensä kanssa!” 2 Kor. 5:19. Jeesus ei ole uskonnollinen kirkon ideologia, vaan ylösnoussut Taivaankaikkeuden Kuningas ja herrojen Herra, jolla on kaikki valta Taivaassa ja maan päällä. Ota vastaan Hänet jo tänään! Jumala tahtoo antaa syntisi anteeksi!
Pyhä Henki kehottaa sinua eroamaan kirkosta ja liittymään ikuiseen liittoon Jeesuksen kanssa.

Hanki itsellesi Raamattu (Raamattu Kansalle käännös). Ala lukea sitä Uuden testamentin puolelta. Lue rukoillen ja pyytäen, että Pyhä Henki avaa ymmärryksesi käsittämään lukemaasi. Rukoile todellisesti nöyrtyen ja ääneen, Jeesuksen Kristuksen Nimessä!
Jumala odottaa voidakseen olla Sinulle armollinen. Voit rukouksessa keskustella Jeesuksen kanssa kuin parhaan ystäväsi kanssa. Ja kun sitten otat vastaan Hänet Pelastajaksesi, ota yhteyttä. Järjestämme kastetilaisuuden, jossa sinut kastetaan raamatullisella upotuskasteella uuden Herrasi Jeesuksen Kristuksen Nimeen! Apt. 22:16. Näin olet samassa uskossa alkuajan kristittyjen kanssa. Olet aito kristitty, Jumalan lapsi.

Kun toimit tässä kirjoituksessa opetetulla tavalla sinä pääset Taivaaseen.

W.L.
Ota yhteyttä.