Rukoustunti

Kansainvälinen rukoustunti alkaa joka perjantai kaikkialla maailmassa samaan aikaan juutalaisen sapatin alkamisen kanssa, kello 18.00.
Tämä on uskossa olevien tärkein yhteinen ja meitä kaikkia yhdistävä tapahtuma, koko maailmassa.
Ja vaikka et vielä olisikaan uskossa, voit osallistua rukoukseen. Jeesus tahtoo pelastaa sinut tässä rukouksen luomassa siunauksen ilmapiirissä.
Rikoilemme Jeesuksen Kristuksen nimessä eli Jeesuksesta käsin.

Paikka: SIELLÄ, MISSÄ SILLOIN OLET (yksin tai ryhmässä).
Tämä on tarkoitettu pääasiassa yksinäiseksi ”kammiorukoukseksi”. Matt. 6:6. Mutta ei kukaan estä pitämästä yhteistä rukoustuntia kotona tai seurakunnan kokoustilassa.

Asetumme näin yhteiseen rukousrintamaan toistemme puolesta, siunaamaan kaikkia uskossa olevia. Tällä tavalla rakentuu aito uskovien yhteys.
On valtavaa tietää, että on monia uskovia samaan aikaan rukouksessa eri puolilla maailmaa!
Osallistumalla tähän rukoustuntiin saamme siis jokainen itsellemme suuren joukon rukoilijoita ja pääsemme monien kristittyjen siunauksen kohteeksi. Rukoustunnin pääaiheenahan on rukoilla kaikkien rukoustuntiin osallistuvien puolesta.

Rukoustunnissa saamme itkeä tai nauraa, huutaa tai olla hiljaa, rukoilla ääneen tai mietiskellen.
Saamme karkeloida ja iloita. Miten vain kunkin tyyli ja sen hetkinen tunnelma on, oman elämäntilanteen mukaan. ”Jos joku teistä kärsii vaivaa, rukoilkoon; jos joku on hyvillä mielin, laulakoon kiitosta.” Jaak. 5:13.
Perjantain rukoustunti on toiminut eri puolilla maailmaa jo yli 20 vuotta.
OLE MUKANA siunaamassa ja ottamassa vastaan siunausta!