Ei-uskoville

Jumala odottaa voidakseen olla Sinulle armollinen. Hänellä on hyvä tahto Sinua kohtaan. 1 Tim. 2:4. Luuk. 2:14.
Jeesus on Hyvä Paimenemme, ”Tie, Totuus ja Elämä”. Hän sovitti ristillä syntimme ja avasi näin meille oikean koti-tien. ”Se on täytetty!”
Ajallisen elämän loputtua meitä odottaa ikuinen kirkkauden valtakunta: ”.. Jumalan armolahja on iankaikkinen elämä Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme.” Room. 6:23.
”Eikä ole pelastusta yhdessäkään toisessa; sillä ei ole taivaan alla muuta nimeä ihmisille annettu, jossa meidän pitäisi pelastuman.” Apt. 4:12.
”Kaikille, jotka ottivat Hänet vastaan, Hän antoi voiman ja oikeuden tulla Jumalan lapsiksi, niille, jotka uskovat Hänen Nimeensä.” Joh. 1:12.

Jeesus on Ainoa Pelastaja ja syntien sovittaja!
Ei ole muuta mahdollisuutta päästä Taivaaseen. Ihmisen oma hyvyys tai mm. uskonnot yms. ideologiat eivät voi pelastaa ihmistä. Vaikka olisit miten hyvä ihminen tahansa ja hyväntekeväisyysjärjestöjen jäsen sekä kuuluisit parhaiden uskontojen jäsenrekistereihin, mutta Jeesus puuttuisi elämästäsi, et voisi päästä perille. Ei ole niin pahaa ihmistä, etteikö Jeesus voisi häntä armahtaa. Eikä ole niin hyvää ihmistä, joka ei tarvitsisi ristin sijaisuhrin kautta saatavaa pelastusta.
Vain uskoon tulleet pääsevät Taivaaseen. Mark. 16:16. On hyvä olla Jumalan lapsi. Ja tämän elämän aikana meille riittää nimemme kuuluminen elämän kirjaan Taivaassa. Luuk. 10:20.

Miten pääset Taivaaseen? -opetusvideo (32 min):

 

 

Kirjoituksia aiheesta:

Sertifikaatti / valtakirja
Lunastuksen hinta
Oma elämäkertani (W.L.)
Et tarvitse uskontoa
Sinua varten
Tule keskustelemaan
Lähetyskäskyn sanoma
Onko viimeinen vuosi?
Aika on täyttynyt
Tiedote muslimeille
Ainoa Pelastaja
Pelastaako hyvä moraalitaso?
Ahdas portti
Se on täytetty

 

Lisävideo aiheesta: