Kotien rukoustunti (pe)

Milloin:

19.07.2024    
klo 18.00 - 19.00

Missä:

SIELLÄ, MISSÄ SILLOIN OLET (yksin tai ryhmässä).
Tämä on tarkoitettu pääasiassa yksinäiseksi ”kammiorukoukseksi”. Matt. 6:6. Mutta ei kukaan estä pitämästä yhteistä rukoustuntia kotona tai seurakunnan kokoustilassa yms..

Rukoustunnin sisältö:

Kansainvälinen rukoustunti alkaa joka perjantai kaikkialla maailmassa samaan aikaan juutalaisen sapatin alkamisen kanssa, kello 18.00. Alkamisajankohta ei kuitenkaan ole sidottu sapatin viettämiseen.
Tämä on kaikkien kristittyjen yhteinen ja yhdistävä tapahtuma, koko maailmassa.
Ja vaikka et vielä olisikaan uskossa, voit osallistua rukoukseen. Jeesus tahtoo pelastaa sinut tässä rukouksen luomassa siunauksen ilmapiirissä.
Rukoilemme Jeesuksen Kristuksen nimessä eli Jeesuksesta käsin.

Asetumme näin yhteiseen rukousrintamaan toistemme puolesta, siunaamaan kaikkia uskossa olevia. Tällä tavalla rakentuu aito uskovien yhteys.
On valtavaa tietää, että on monia uskovia samaan aikaan rukouksessa eri puolilla maailmaa!
Osallistumalla tähän rukoustuntiin saamme siis jokainen itsellemme suuren joukon rukoilijoita ja pääsemme monien kristittyjen siunauksen kohteeksi. Rukoustunnin pääaiheenahan on rukoilla kaikkien rukoustuntiin osallistuvien puolesta.

Rukoustunnissa saamme itkeä tai nauraa, huutaa tai olla hiljaa, rukoilla ääneen tai mietiskellen.
Saamme karkeloida ja iloita. Miten vain kunkin tyyli ja sen hetkinen tunnelma on, oman elämäntilanteen mukaan. ”Jos joku teistä kärsii vaivaa, rukoilkoon; jos joku on hyvillä mielin, laulakoon kiitosta.” Jaak. 5:13.
Tämä perjantain rukoustunti on toiminut eri puolilla maailmaa jo yli 20 vuotta.

OLE MUKANA siunaamassa ja ottamassa vastaan siunausta!