Saatu palaute

Tällä sivulla julkaisemme Turun Kristillisen Toimintakeskuksen ja tämän Jeesus-on-Herra.com -sivuston kautta saadun muillekin hyödyllisen palautteen. Lupa julkaisuun on pyydetty palautteen antajilta. Palautteita on alettu keräämään tänne helmikuusta 2018.

Tulin uskoon tammikuussa vuonna 2010 ja minua alkoi kevään aikana kiinnostamaan kasteasia. Luin paljon asiasta, mutta en löytänyt Raamatusta mitään mikä olisi tukenut lapsikastetta (olihan minut lapsena kasteltu kirkossa). Rukoilin ja etsin Herran tahtoa asiassa ja löysin netistä nämä sivustot. Elokuussa sitten Turussa kasteasia järjestyi nopeasti ja hienosti. Vastaanotto oli hyvä ja armollinen.

Markku

Kasteelle meneminen Turkuun on ollut selkeä käännekohta uskonelämässäni. Olen kokenut, että Pyhän Hengen vaikutus elämässäni on tullut vahvaksi ja todelliseksi, ja uskon ja epäilyn sijaan tuli uskonvarmuus. Kaste ei ole vain riitti, se on voimallinen yhteyden syntyminen ja liittyminen Kristuksen sukuun. Uskon sinetti.

Tarja

Kiitos hyvistä kirjoituksista joita olen saanut lukea. Erityisesti kolahti kirjoitus narsisteista seurakunnassa. Olen tällaisten kanssa joutunut vääntämään aiemmin elämässäni. Raimo Mäkelän kirjoitukset ja kirjat olivat suureksi avuksi aikoinaan.

Narsismin uhri