Jonna

Moikka rakkaat.

Haluan todistaa Jeesuksen valtavasta voimasta ja taivaallisesta hoitavasta rakkaudesta. Minulla on rankka menneisyys… Järjellä ajateltuna minun olisi pitänyt käydä vuosien psykoterapia. On Jumalan ihme, että olen edes hengissä tänä päivänä, mutta se hetki kun elävä Jeesus kohtasi rikotun, sidotun ja pahojen henkien kiusaaman ihmisen.

Se hetki oli täydellinen Jeesuksen läpimurto minun elämän yllä, minun sydämessä, mielessä ja kaikessa minun henkilökohtaisen elämän yllä. Kun Jeesus tuli elämäni Herraksi, kun Jeesuksen veri pesi minut puhtaaksi kaikesta synnin kahleista ja kaikesta pahasta. Jeesuksen rakkaus tulvi minun sydämeeni Pyhän Hengen kautta, se täydellinen rakkaus, puhdistava ja hoitava rakkaus. Minun elämä muuttui! Tuli täydellinen pysyvä muutos KAIKESTA! Kunnia Jumalalle! Kiitos JEESUS!

Jeesus hoiti minun haavat. Sain maistaa, mitä tekee elävä Jeesus. Mihin pystyy elävä Jeesus. Hän tekee mahdottomista mahdollista tänäkin päivänä. Jeesuksen veri puhdistaa kaikesta synnistä, vapauttaa kaikista kahleista, riippuvuuksista ja parantaa kaikkinaisia sairauksia. Jeesuksen veren voima, ristintyön voima on voimassa tänäänkin. Sillä Jeesus elää tänäänkin! Istuu valtaistuimellaan kuninkaana ja elää meissä tuon kalliin ihanan Pyhän Hengen kautta.

Sain Jumalan armosta kohdata Jeesuksen 15 vuotta sitten. Se kohtaaminen oli niin elävä ja voimallinen, että se muutti minun elämän täydellisesti. Vapauduin ihan kaikesta siinä kohtaamisessa. Tunsin, että olen rakastettu ja rakastuin Jeesukseen sydänjuuria myöten. En ole tarvinnut terapiaa sen jälkeen. Tarvitsin vain JEESUSTA, joka korjasi minut talteen. Sain taivaallista rakkautta haavoihin.

Ennen uskoontuloani olin tosi väkivaltainen, amfetamiiniin täysin koukussa, piikityshimo, paljon itsetuhoista käytöstä ennen huumemaailmaan menoa (syviä viiltelyjä, useita lääkkeiden ja alkoholin yliannostuksia) ja psykiatristen laitoksien suljettuja osastoja, lepositeitä tuon itsetuhoisuuden myötä. Murrosiässä karkasin kadulle ja jouduin lastenkotiin, olin teholla (yliannostus viinaa, sydänlääkkeitä ja pilveä).

Ei voinut minua maailma auttaa, eikä läheisten rakkaus. Olin täysin toivoton maailman silmissä. Mutta yksin JEESUS voi kaiken, ihan kaiken ja vieläpä enemmänkin. Siksi rakas ystävä ei luovuteta vaikeuksien keskellä, vaan luotetaan hyvään paimeneen, elävään Jeesukseen, sillä Hän voi niin paljon enemmän kuin ikinä ymmärrämmekään. Jeesus sai murskavoiton perkeleestä, kuolemasta ja kaikesta pahasta täydellisellä ristintyöllään. Laulun sanoin tähän päivään: On Herramme suurin Hän hallitsee… Turvallisin mielin saadaan olla turvallisissa käsissä.

Siunausta sinulle rakas sisko ja veli!

Jonna

ps. Ei ole menneitä oikeastaan käyty läpi Herrankaan kanssa, koska sain niistä täydellisen rauhan. Sana sanoo: ”Älkää menneistä välittäkö, älkää entisiä muistelko. Katso, minä teen uutta; nyt se puhkeaa taimelle, ettekö sitä huomaa?”