Aika on täyttynyt!

Maailma on suurten katastrofien edessä. Sodat ja sairaudet ym. järkyttävät vitsaukset ovat vyörymässä ihmiskunnan päälle ennen näkemättömällä tavalla. Yhteiskuntarauha Suomessakin säröilee jo pahasti. Voit nähdä asian seuraamalla uutisia. Mellakat eivät ole enää kaukana. Tosin meillä on vielä rauha maassa. Miten kauan, sitä emme voi tietää. Tiedämme vain, että se ei kestä enää kauaa.
Maailma ei kestä esim. kolmatta maailmansotaa. Se on oleva ihmiskunnan viimeinen murhenäytelmä ennen Jeesuksen takaisin tuloa.
Tässä elämän vaiheessa on hyvä laittaa asiat kuntoon Jumalan kanssa. Hän tahtoo antaa syntisi anteeksi ja auttaa sinut ikuisen elämän tielle.  Rukoile! Rukoile ensin itsesi pelastumista. Ja sitten rukoile, että monet muutkin löytävät Jeesuksen!
Armo ja pelastus voidaan ottaa vastaan vain yksilöittäin. – Valtiot eivät voi päästä Taivaaseen. Eikä kansoilla ole rauhaa ennen Rauhanruhtinaan takaisin tuloa! ”Mutta jumalattomat ovat kuin kuohuva meri, joka ei voi tyyntyä ja jonka aallot kuohuttavat muraa ja mutaa. Jumalattomilla ei ole rauhaa, sanoo minun Jumalani.” Jesaja 57:20,21.

Jeesus sovitti syntimme Golgatan ristillä 2000 vuotta sitten. Hän kuoli sijaisuhrina puolestamme. ”Rangaistus oli Hänen päällänsä, että meillä olisi rauha!” Jesaja 53:5.

Tervetuloa tilaisuuksiimme, joissa Jumalan armo ja rakkaus kutsuu Sinua parannukseen.
”Hänen työtovereinaan me myös kehoitamme teitä vastaanottamaan Jumalan armon niin, ettei se jää turhaksi. Sillä Hän sanoo: ”Otollisella ajalla minä olen sinua kuullut ja pelastuksen päivänä sinua auttanut.” Katso, nyt on otollinen aika, katso, nyt on pelastuksen päivä.” 2 Kor. 6:1,2.