Tomi

Kiitos ja kunnia Jumalalle!

Kiitän sinua mitä nöyrimmässä mielentilassa Herramme, sekä Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen nimen kautta mm. siitä, että olen ylipäätänsä edes kykenevä kiittämään sinua, sekä siitä, että ohjasit minut tälle sivustolle. Tämän sivuston sisällön ansiosta päädyin nimittäin tänne Turkuun ottamaan oikeaoppisen kasteen yms. (upotuskaste Jeesuksen Kristuksen nimeen) http://jeesus-on-herra.com/kasteet-vedessa-ja-hengessa/

(Lyhyt kertomus siitä kuinka päädyin Turkuun)

Lähdin 2.7.2018 Helsingistä jättäen koko omaisuuteni veljelleni, jonka luona asuin (lukuunottamatta rahallista omaisuuttani, joka oli huikeat 240e). Alkuperäisenä suunnitelmanani oli matkustaa Turkuun kävellen, koska olin nimittäin päättänyt päästä eroon silloisesta orjuuttajastani tupakasta ja oletin, että kävely Turkuun olisi paras keino päästä siitä eroon. Ostin kyseiseen kävelymatkaan varautuneena mm. rinkan, ruokaa ja riippukeinun yms. tarpeellista.

Käveltyäni vain n. 20km päätin, että on viisainta kääntyä takaisin ja hoitaa loppumatka sittenkin bussilla, johtuen jalkoihini ilmestyneistä suurista ja kipeistä rakoista. Helsinkiin päästyäni menin Kampin linja-auto asemalle, jossa jouduin yöpymään katsottuani päivän viimeisen Turkuun lähtevän Onnibussin lähtöajan väärin
(muihin busseihin yms. jäljellä olevat rahani eivät riittäneet). Heti seuraavana aamuna 06:45 nousin Turkuun lähtevään Onnibussiin ja Turkuun saavuin n. klo 9:00 (3.7.2018). Löydettyäni hetkellisen etsinnän jälkeen seurakunnan tilat sain epäonnekseni huomata, että seuraavan kerran seurakunnan tiloissa on tapahtumaa vasta 4.7 klo 14:00. Tästä johtuen lähdin etsimään jonkinlaista asunnottomien majapaikkaa tmv. ja sellaisen löydettyäni, sekä sisälle päästyäni kyseisen paikan ilmapiiri olikin sen verran syntinen, että päätin olla jäämättä sinne yöksi ja lähdin sieltä saman päivän aikana n. klo 18:00, jonka jälkeen menin seurakunnan eteen ja vietin siinä kyseisen illan ja yön.

Seuraavana päivänä seurakunnan vanhin – Weijo saapui avaamaan ovet klo 14:00 aikoihin, jonka jälkeen menimme muiden paikalla olijoiden kanssa sisään ja sisälle päästyämme sainkin heti tilaisuuteni kertoa tilanteeni Weijolle. Tilanteeni jotenkuten selvittyä Weijolle, hän, sekä muut paikalla olleet seurakunnan jäsenet keskustelivat hetken keskenään, jonka jälkeen he tulivat luokseni ja Weijo kysyi minulta, että tahdonko siis ottaa Jeesuksen syntieni sovittajaksi, johon vastaukseni oli; KYLLÄ! Tämän jälkeen puolestani rukoiltiin ja rukouksen jälkeen Weijo ilmoitti, että voin yöpyä ainakin hetkellisesti seurakunnan tiloissa, kunnes jotain muuta saadaan järjestettyä. Kuultuani tämän olin erittäin kiitollinen ja kiitin, sekä ylistin mielessäni Jumalaa!

Nyt olen käynyt kasteella ja asunto-asioita yms. varten olen saanut kaiken tarvittavan avun seurakunnan puolesta. Ylistetty olkoon Jumala!