Taivassanomat 7/2016

---

UUDENVUODENKIRJE (joulukuussa 2016)

 

”Pakene nuoruuden himoja, harrasta vanhurskautta,uskoa, rakkautta, rauhaa (kenen kanssa?) niiden kanssa,jotka huutavat avuksensa Herraa puhtaasta sydämestä.2 Timot.2:22.

Tämä on seitsemäs ja viimeinen uutiskirje tänä vuonna. On ollut sydäntä lämmittävää kuulla rukouksessa Jumalan sanaa ja sitten lähettää sitä tilaajille. Palaute on ollut rohkaisevaa. Näiden Taivassanomien kautta on monille avautunut alkuperäisen kristinuskon sisältö koko rikkaudessaan. Mutta odotamme Jumalan asian aukenemista yhä laajemmin. Rukouksessa jo tiedämme, että jossain vaiheessa on tuleva suuri läpimurto ja raamatullisen seurakunnan voimakas esiin nousu. Se on Jumalan hyvä suunnitelma. Matt. 25:7. Toivomme, että tuleva vuosi jo saisi olla tällainen raamatullisen heräämisen ja yhteyden vuosi.

Uutiskirjeiden välityksellä olet saanut ottaa vastaan raamatullisen yhteyden siunausta. Sana Pyhässä Hengessä on ravinnut sisäistä ihmistäsi. Se johtuu siitä, että jokainen uutiskirjeen tilaaja rukoilee kaikkien uutiskirjettä lukevien puolesta. Olemme toistemme esirukousten siunaavassa vaikutuspiirissä. Kiitos Jumalalle! Samaa periaatetta noudatamme vuonna 2017.

Tänä vuonna on muutamia tullut uskoon. 14 uskoon tullutta on kastettu. Alkavana vuotena 2017 odotamme suurempaa kalansaalista. Luuk. 5:1-11. Jeesushan lupasi tehdä meistä ”ihmisten kalastajia”. Matt. 4:19. Sinäkin voit alkaa evankelioida sekä rukoilla evankelioimisen puolesta. Mutta mihin ”kalastamme” ihmisiä? Raamattu antaa siihen selkeän vastauksen: Jeesukselle, Jumalan seurakuntaan. 1 Kor. 3:16. 12:27. Tahdomme ohjata kaikki kristityt Kristuksen ruumiin periaatteella tapahtuvaan yhden seurakunnan toimintaan. Ei siis hajaannuksen periaatteella toimiviin uskonsuuntiin.

Jospa lukisit uudestaan vuoden 2016 uutiskirjeet. Näin kaikki hyvä palautuu mieleen.

Siunattua armon vuotta 2017 Jumalan totuuden tiellä!

---

Kristillinen Toimintakeskus
Maariankatu 2 (Puutorin vieressä)
20100 Turku

Kokousajat:

– KE 14.00 - 18.00 avoimet ovet / keskusteluiltapäivä
– LA 14.00 raamattupiiri
– SU 16.00 hengellinen kokous

Tilinumero:
Seurakunta-apu ry
FI91 1632 3000 0036 63

Sähköposti:
Jumalan.seurakunta@pp.inet.fi

Anna palautetta:
palautelomake

Runsasta siunausta meille, rakkaat veljet ja sisaret.