Keväinen tervehdys

Taivassanomien lukuohjeita
ja keväisiä kukkia rakkaille ystäville.

Siunattua kevätaikaa ikikevättä odotellessa!

Taivassanomat/uutiskirje on aina sisällöltään rukouksessa saatua Pyhän Hengen sanomaa.
Viesti tarkistetaan ennen lähetystä, ettei siinä ole virheitä, vaan että sanoma on ymmärrettävää.
kevatkukat
Tekstissä on usein paljon viittauksia Raamattuun. Tämä siksi, että kirjoittajalla ei ole omia mielipiteitä pyhistä asioista, vaan kaikissa kysymyksissä on turvattava ainoastaan Jumalan mielipiteisiin, Raamatun sanaan.
Tätä on Taivassanomat.
Tarkoituksena on, että seurakunta ottaa vastaan Raamatussa olevat opetukset sellaisina, kuin ne oli otettu vastaan alkuseurakunnassa. 1 Joh. 2:24. 1 Tess. 2:13. Siksi on hyvä, että uutiskirjeen tilaajat ottavat tavaksi lukea mukana olevat Raamatun kohdat omasta Raamatusta. Apt. 17:11. Näin Taivassanomien uutinen välittyy lukijalle tarkoituksen mukaisessa sisällössään.
Myös aikaisemmin lähetettyjä uutiskirjeitä olisi hyvä lukea uudestaan avoimen Raamatun kanssa. Kertaus on hyödyksi.
PS. Olen menossa Porin pääkirjaston kokoussaliin, Gallen-Kallelankatu 12. pitämään kokousta 24.3. kello 12.00. Asiaa saa muistaa rukouksessa. Ja kaikki ovat tervetulleita mukaan, kauempaakin. Kutsu muitakin.

W.L.

Miten sinä löydät kutsumuksesi?

JUMALAN TYÖN ALKU Kaiken hengellisen toiminnan alkulähtökohta on Jeesuksen sovintoverellä puhdistettu Jumalaa rakastava ihmissydän. ”Yli kaiken varottavan varjele sydämesi, sillä sieltä elämä lähtee.” Snl. 4:23. Jumalalla on suunnitelma jokaista ihmistä varten. Sinäkin voit olla varma, että olet valittu johonkin Jumalan työtehtävään, jos olet ottanut vastaan Jeesuksen syntiesi sovittajaksi ja elämäsi Herraksi. Olet nöyrtynyt ja saanut syntisi anteeksi ja sinulla on …

Lue lisää...

Narsismi kristittyjen keskuudessa

Jumala näkee luomansa ihmisen sisäisen elämän kaikkine hienouksineen. Mutta Häneltä ei jää myöskään huomaamatta luomansa kauneuden turmeltuminen. ”Ihminen näkee ulkomuodon, mutta Herra näkee sydämen.” 1 Sam. 16:7. ”Mikään luotu ei ole Hänelle näkymätön, vaan kaikki on alastonta ja paljastettua Hänen silmäinsä edessä, jolle meidän on tehtävä tili.” Hebr. 4:13. Hän tuntee sydäntemme pimeimmätkin sopukat, ajatusten lähteet sekä tekojemme motiivit yms., …

Lue lisää...
Kristillinen Toimintakeskus
Maariankatu 2 (Puutorin vieressä)
20100 Turku

Kokousajat:
– KE 14.00 - 18.00 avoimet ovet / keskusteluiltapäivä
– LA 14.00 raamattupiiri
– SU 16.00 hengellinen kokous

Tilinumero:
Seurakunta-apu ry
FI91 1632 3000 0036 63

Sähköposti:
Jumalan.seurakunta@pp.inet.fi
Maariankatu2 - kartta
Klikkaa karttaa ja saat reittiohjeet (Google Maps).
MailPoet